Χρησιμοποιούμενη γλώσσα του Battle Server :
 

Εγχειρίδιο Battle Server

 Καλωσήρθες στον Battleserver του Knightfight!
Εδώ μπορείτες να πάρεις μέρος σε διεθνείς αγώνες και να ανταγωνιστείς με πολεμιστές από πολλά έθνη και κόσμους στο πολυεθνικό πεδίο μάχης.
Παίρνεις μέρος στις μάχες με τα όπλα και τον εξοπλισμό που έφερες κατά την είσοδό σου στο πεδίο της μάχης. Φέρνεις επίσης οποιαδήποτε διαθέσιμα μετάλλια που βρίσκονται στη συλλογή μεταλλίων σου. Δεν θα είσαι σε θέση να αλλάξεις τον εξοπλισμό σου ή να τροποποιήσεις τον χαρακτήρα σου με κανέναν τρόπο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μαχών καθώς δεν θα αλλάξει και το επίπεδο ούτε η εμπειρία του χαρακτήρα σου!

 Μάχες
Ως πολεμιστής στο πεδίο της μάχης ο χαρακτήρας σoυ θα έχει πάντα το μέγιστο αριθμό βαθμών υγείας και το επίπεδο του χαρακτήρα σου, δεν θα αλλάξει. Ο Στρατάρχης της Χολστάιν - Δικαστής Μάχης των Ηνωμένων Εθνών-Battlefield - καθορίζει και βραβεύει με πόντους μάχης και χρυσό για τις νικηφόρες επιθετικές μάχες. Η αμοιβή εξαρτάται από την αποτελεσματικότητα στη μάχη του ηττημένου αντιπάλου. Όσο δυνατότερος είναι ο αντίπαλος σε σύγκριση με τον δικό σου χαρακτήρα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αμοιβή! Η αποτελεσματικότητα μάχης ενός πολεμιστή εξαρτάται από τα στατιστικά του χαρακτήρα και τον εξοπλισμό που ο παίκτης χρησιμοποιούσε για τον κόσμο έδρας του στοπαιχνίδι, όταν η σύνοδος μάχης ξεκίνησε και δεν αλλάζει καθ 'όλη τη σύνοδο μάχης!

 Πότε και πόσο συχνά μπορώ να κάνω μάχη;
Ανάλογα με το ποιό είδος συνεδρίας μάχης έχεις επιλέξει κατά την εγγραφή για την τρέχουσα συνεδρία, μπορείς να πραγματοποιήσεις ένα ορισμένο συνολικό αριθμό επιθετικών μαχών και να παραμείνεις στο πεδίο της μάχης για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Δεν έχει σημασία ποια επιλογή έκανες, δεν μπορείς ποτέ να πραγματοποιήσεις περισσότερες από 100 επιθετικές μάχες μέσα σε 24 ώρες. Όπως συνέβη και στον κανονικό κόσμο σας, υπάρχει ένα διάστημα ανάπαυλας μετά από κάθε επίθεση που διενεργείται - η διάρκεια της περιόδου αναμονής εξαρτάται από την επιλογή που έκανες κατά την εγγραφή για την τρέχουσα περίοδο μάχης. Δεν μπορείς να επιτεθείς στον ίδιο αντίπαλο, εντός 12 ωρών και ο χαρακτήρα σου μπορεί να δεχτεί επίθεση κάθε 5 λεπτά.

 Οι απέθαντες ψυχές στο πεδίο μάχης
Πολλοί πολεμιστές που πέθαναν στο πεδίο της μάχης δε μπορούν να σταματήσουν να πολεμούν ακόμα και ο θάνατος τους έχει πάρει. Αυτοί οι ακούραστοι πολεμιστές γυρίζουν για να στοιχείωσουν το πεδίο μάχης σαν απέθαντα φαντάσματα (παίχτες που ελέχγονται από τον υπολογιστή-NPCs). Αυτές οι δύστυχες ψυχές είναι συχνά κενές και αβέβαιες για την ύπαρξη τους, καθώς έχουν παγιδευτει ανάμεσα σε δυο κόσμους. Προτιμάνε να επιτίθονται σε ανθρώπους -όπως οι κανονικοί παίχτες στο πεδίο μάχης - καθώς ο χρόνος τους στο πεδίο μάχης είναι περιορισμένος!

 Βασιλικό λαχείο
Στο τέλος κάθε ολοκληρωμένης συνεδρία μάχης, κάθε πάιχτης θα λάβει ένα βασιλικό λαχέιο για κάθε 100 μάχες που έχει πραγαμτοποιήσει στο πεδίο μάχης. Οι νικητές της κλήρωσης του βασιλικού λαχείου μπορούν να κερδίσουν χρυσό ή πολύτιμους λίθους ή χρόνο προνομιούχου λογαριασμού για το λογαριασμό τους στον τοπικό τους σέρβερ.

 Battle Server αγγελιοφόρος
Η βασιλική υπηρεσία μηνυμάτων σου επιτρέπει να στέλνεις και να λαμβάνεις μηνύματα από άλλους παίκτες στον Battleserver. Εδώ μπορείς επίσης να δείς τις αναφορές επίθεσης και άμυνας στις οποίες έχεις λάβει μερος. Δεδομένου ότι ο Battleserver είναι διεθνής, είναι σημαντικό να εξεταστεί αν ο παραλήπτης είναι πιθανόν να καταλάβει το μήνυμά σου ΠΡΙΝ στείλεις το μήνυμα. Μπορείς να στείλεις μηνύματα μόνο σε πολεμιστές οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι σε μια συνεδρία μάχης στον ίδιο Server που βρίσκεσαι. Εάν ο παραλήπτης δεν είναι συνδεδεμένος σε μια συνεδρία μάχης, ο παραλήπτης μπορεί να διαβάσει το μήνυμα, αφού συνδεθεί στην τρέχουσα συνεδρία μάχης (το μήνυμα θα είναι γκρίζο). Το ίδιο ισχύει στις αναφορές επίθεσης-άμυνας για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο παίκτης δεν ήταν συνδεδεμένος στον Battleserver.

 Πρόωρο τέλος συνόδου μάχης
Μπορείς να λήξεις πρόωρα την τρέχουσα συνεδρία μάχης (βλέπε πεδίο μάχης -> ακύρωση συνεδρίας μάχης). Αν αποφασίσεις να τερματίσεις μια τρέχουσα συνεδρία μάχης πρόωρα, δεν θα λάβεις βαθμούς εμπειρίας ή χρυσό συνεδρίας! Παρακαλώ σημείωσε ότι (ανάλογα με τις χρησιμοποιούμενες ρυθμίσεις συνεδρίας μάχης!) μπορεί να είσαι σε θέση να συμμετάσχεις σε μια νέα συνεδρία μάχης για μια ορισμένη χρονική περίοδο μετά την απεμπλοκή της σημερινής συνόδου μάχη.

 Τερματισμός μιας συνεδρίας μάχης
Είτε η χρονική περίοδος της συνεδρίας μάχης έχει λήξει είτε ο μέγιστος αριθμός των επιτρεπόμενων μαχών έχει επιτευχθεί, η συνεδρία μάχης σου θα τελειώσει. Στην περίπτωση αυτή, ο Μέγας Τελετάρχης της Holstein θα πιστώσει το λογαριασμό σας για τον εντός έδρας κόσμο σου του παιχνιδιού με πόντους εμπειρίας (με βάση τα σημεία μάχης που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της συνόδου μάχης) και χρυσού που έχεις συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια των μαχών σου. Εάν πληρείς τις προϋποθέσεις για ένα μετάλλιο, θα βραβευθείς επίσης με το μετάλλιο!

 Μετάλλια
Για ιδιαίτερα επιτυχημένες συνεδρίες μάχης, μπορεί να απονεμηθούν μετάλλια. Αυτό συμβαίνει στο τέλος της συνεδρίας όπως και στο τέλος της σεζόν συνόδου μάχης. Η σεζόν αρχίζει την πρώτη και λήγει την τελευταία ημέρα του ημερολογιακού μήνα. Τα μετάλλια απονέμονται στον χαρακτήρα σου στον εντός έδρας σου server . Αν τα προσθέσεις στη συλλογή μεταλλίων σου εκεί, τα μετάλλια θα είναι ορατά στους άλλους παίκτες. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα μετάλλια ισχύουν για το Battle Server στον οποίο το μετάλλιο κέρδήθηκε και την ημερομηνία και την ώρα κατά την οποία το μετάλλιο απονεμήθηκε. Δεν απονέμονται μετάλλια για συνεδρίες μαχών που έληξαν πρόωρα. Όλα τα μετάλλια μπορούν να κρατηθούν μόνμα.

Υπάρχουν συνολικά 30 διαφορετικά μετάλλια σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες:

 Μετάλλια για τη δραστηριότητά σου 
Τέτοια μετάλλια θα απονεμηθούν στο τέλος κάθε συνεδρίας μάχης για τα γεγονότα που μπορεί να παρουσιαστούν κανονικά σε ένα Battle Server, όπως ένα μετάλλιο για τη διενέργεια συνολικά 1500 επιθέσεων, για την κλοπή μιας ορισμένης ποσότητας χρυσού σε αυτόν το server ή για συμμετοχή σε έναν ορισμένο αριθμό συνεδριών μάχης σε έναν Battle Server.

 Μετάλλια για τον καθορισμό των ρεκόρ 
Αυτά τα μετάλλια απονέμονται μόλις 100 συνεδρίες μάχης έχουν πραγματοποιηθεί σε διακομιστή μάχης. Στο τέλος της συνεδρίας μάχης κάποιοι παίκτες οι οποίοι έχουν εκπληρώσει τις απαιτήσεις θα απονεμηθούν με ένα μετάλλιο. Τα μετάλλια χρησιμεύουν ως ένα είδος "καταγραφής μάχης».

 Μετάλλιο για την top-10 συνεδρία μαχών κατά τη διάρκεια μίας σεζόν μαχών 
Στο τέλος της κάθε σεζόν (ημερολογιακός μήνας) ο Battle Server θα διανέμει τα βραβεία της σεζόν στους νικητές των μεταλλίων στον κόσμο της έδρας τους. Χρησιμοποιούνται όλες οι συνεδρίες μαχών που διεξήχθησαν στην τελευταία σεζόν, για να υπολογιστούν οι νικητές. Μία τυπική περιγραφή μεταλλίου θα ήταν για παράδειγμα: "Μετάλλιο επειδή είσαι ο νούμερο 4 των 10 μαχητών με το υψηλότερο ποσό (2821) λαφυραγωγημένου χρυσού κατά τη διάρκεια της περιόδου 08/2010 στον Battle Server 1" . Υπάρχουν 4 διαφορετικά χρώματα για τα μετάλλια: χρυσό (1η θέση), αργυρό (2η θέση), χάλκινο (3η θέση) και μαύρο (4η-10η θέση).

Οι τελευταίες 2 κατηγορίες μεταλλίων προσφέρουν επίσης τα μετάλλια για τους καλύτερους μαχητές, Αυτά είναι τα αποκαλούμενα «μετάλλια της ανδρείας». Απονέμονται για ειδικά τις καταστροφικές συνόδους μάχης.

 Κατάταξη
Υπάρχουν διάφορες διαφορετικές καταχωρήσεις διαθέσιμες στο πεδίο της κατάταξης. Όταν κάνεις κλικ σε μια στήλη στην κατάταξη, ταξινομεί τα στοιχεία χρησιμοποιώντας εκείνη την στήλη ως αναφορά. Η επιτυχία μάχης (S) παρουσιάζεται σε κάθε πίνακα κατάταξης. Η επιτυχία μάχης λαμβάνει υπόψη τα στοιχεία όπως ο αριθμός νικών, απωλειών, σημείων μάχης, του ποσού ζημίας που προκαλούνται στους εχθρούς και του συνολικού ποσού του χρυσού που απονέμεται από το δικαστή μάχης.

 PvP - τρέχουσες συνεδρίες μάχης 
Αυτός ο πίνακας κατάταξης ταξινομεί τους πολεμιστές βασισμένος στην επιτυχία των προσωρινών (τρεχουσών) συνεδριών μάχης τους. Οι 10.000 επιτυχέστεροι παίκτες παρουσιάζονται και αυτός ο πίνακας ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 PvP - πλήρης επισκόπηση 
Αυτός πίνακας κατάταξης ταξινομεί όλους τους φορείς που έχουν παλέψει στον κεντρικό Battle Server βασισμένο στη γενική επιτυχία τους σε όλες τις ολοκληρωμένες συνεδρίες μάχης. Αυτός ο πίνακας περιλαμβάνει οποιεσδήποτε πρόωρα τερματισμένες συνεδρίες μάχης και οποιεσδήποτε. απώλειες ή ζημίες που απορροφώνται κατά τη διάρκεια εκείνων των συνεδριών! Αυτός ο πίνακας ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και οι τάξεις PVP χορηγούνται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναπροσαρμογών. Οι βαθμοί υπολογίζονται με βάση την επιτυχία μάχης (S) που επιτεύχθηκε. Η τιμή αυτή είναι μειωμένη για όλους τους παίκτες σε καθημερινή βάση για ένα ορισμένο μικρό ποσοστό; αυτό είναι σκόπιμο για να επιβραβεύσει τη δραστηριότητα και να δώσει στους νέους παίκτες την ευκαιρία να παλέψουν τον δρόμο τους προς την κορυφή της συνολικής βαθμολογίας PvP!

 ενδιάμεσα αποτελέσματα για τις τρέχουσες συνεδρίες μάχης 
Αυτός ο πίνακας παρουσιάζει τους παίκτες που ταξινομούνται σύμφωνα με την επιτυχία τους σε οποιεσδήποτε συνεδρίες μάχης ολοκλήρωσαν κατά τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος που έχετε επιλέξει για την επίδειξη. Οι συνεδρίες μάχης που έληξαν πρόωρα από τον παίκτη δεν μετριούνται. Η επίδειξη μπορεί να περιέχει τις πολλαπλάσιες συνεδρίες μάχης για τον ίδιο παίκτη εάν εκείνος οπαίκτη ολοκλήρωσε τις πολλαπλάσιες συνεδρίες μάχης κατά τη διάρκεια της περιόδου που επιλέξατε να επιδείξετε. Η ετήσια επισκόπηση περιλαμβάνει τις 10.000 επιτυχέστερες συνεδρίες μάχης για το προηγούμενο έτος. Η ετήσια επισκόπηση ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και τα υπόλοιπα ενημερώνονται συνεχώς.

 Πλήρης επισκόπηση 
Αυτός ο πίνακας κατάταξης ταξινομεί τις καλύτερες 10.000 ολοκληρωμένες συνεδρίες μάχης σύμφωνα με την επιτυχία τους. Οι πολλαπλάσιες συνεδρίες μάχης για τον ίδιο φορέα μπορούν να παρουσιαστούν, δεδομένου ότι ο πίνακας είναι βασισμένος στα στοιχεία συνεδρίας και όχι τα στοιχεία φορέων. Αυτή η επισκόπηση ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 Διεθνής επισκόπηση 
Αυτή είναι μια επισκόπηση της μέσης επιτυχίας για ολοκληρωμένες συνεδρίες μάχης που ταξινομούνται κατά την υπηκοότητα των κόσμων παιχνιδιών έδρας των πολεμιστών (που ενημερώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα).

 Κλάσεις πεδίων μαχών
Οι καλύτεροι 1000 πολεμιστές στο PVP - η πλήρης επισκόπηση κάθε μια λαμβάνει έναν μεμονωμένο τίτλο και ένα σύμβολο που παρουσιάζεται στο είδωλο χαρακτήρα τους. Η τάξη και το σύμβολο παραμένουν κατά τρόπο αόριστο αλλά θα αλλάξουν εάν η κλάση αλλάξει. Ο Στρατάρχης του

Χολστάιν χορηγεί τις ακόλουθες Κλάσεις:
Σύμβολο Καλός βαθμός Ουδέτερος βαθμός Κακός βαθμός
Νεοφερμένος
Νεοφερμένος
Νεοφερμένος
Νεοφερμένος
Νεοφερμένος
Νεοφερμένος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Δόκιμος
Δόκιμος
Δόκιμος
Δόκιμος
Δόκιμος
Δόκιμος
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Λοχίας
Λοχίας
Λοχίας
Λοχίας
Λοχίας
Λοχίας
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Στρατηγόςl
Στρατηγόςl
Στρατηγόςl
Στρατηγόςl
Στρατηγόςl
Στρατηγόςl
Στρατάρχηςl
Στρατάρχηςl
Στρατάρχηςl
Στρατάρχηςl
Στρατάρχηςl
Στρατάρχηςl
Μονάρχης του φωτός
Μονάρχης του φωτός
Μονάρχης
Μονάρχης
Σκοτεινός μονάρχης
Φωτεινή μονάρχης


 Αποσύνδεση
Χρησιμοποιώντας την επιλογή «αποσύνδεση» στις κύριες επιλογές μπορείς να αφήσεις τον κεντρικό Battle Server. Αυτό συμβαίνει επίσης αυτόματα μετά από μια ορισμένη περίοδο αδράνειας. Εάν ο υπολογιστής σου χρησιμοποιείται από περισσότερα από ένα πρόσωπα, πρέπει επίσης να αποσυνδεθείςαπό τον λογαριασμό σου κόσμο παιχνιδιών της έδρας σου για να εξασφαλίσεις ότι κανένας δεν έχει πρόσβαση στη συνεδρία μάχης σου. Η επιλογή «πεδίων μαχών» στις κύριες επιλογές στον εγχώριο κόσμο σου μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή για να επιστρέψεις στον κεντρικό Battle Server και να συνεχίσεις μια τρέχουσα συνεδρία μάχης.